Huurrecht komt voor in geschillen tussen huurder en verhuurder. Voor elk geschil met je huurder of verhuurder, handelshuur of woninghuur verlenen we professionele bijstand. Ook het opmaken of nakijken van huurcontracten en van plaatsbeschrijvingen doen we met de nodige aandacht en nauwkeurigheid. Het innen van achterstallige huurgelden of het optreden bij gebreken aan het pand hoort bij onze ervaringen.

U kan vrijblijvend advies inwinnen bij ons voor al uw problemen in verband met huur, wij hebben hier een uitgebreide ervaring mee.

Indien bemiddeling niet mogelijk is zal er een procedure volgen voor het vredegerecht, dit kan via vrijwillige verschijning van de partijen, een verzoekschrift of dagvaarding. We handelen zo efficiƫnt en proces-economisch mogelijk hierin en trachten steeds de kosten te verhalen en deze voor u te beperken.

Op zoek naar een advocaat huurrecht? Wilt u als verhuurder of huurder uw overeenkomst beƫindigen? Is er huurschade? Zijn er betwistingen rond herstellingen die dienen te gebeuren? Betaalt uw huurder niet? Stilzitten maakt de situatie niet beter, twijfel niet en contacteer een advocaat van Dullaers advocaten om de situatie te bespreken en een pasklare oplossing te vinden.

Vraag of Advies Nodig Omtrent Huurecht? Neem Contact Op

Voor dringende zaken kunt u ons bereiken via +32 11 37 63 09

Voeg bestanden toe (i.v.t) - Max 50 MB

Uw contactgegevens worden verwerkt volgens onze Privacy Policy afgestemd op de GDPR-wetgeving.