Strafrecht is een zeer uitgebreid rechtsgebied. Niet alleen behandelen we de misdrijven die bekender zijn zoals diefstal, geweld, bedreigingen, stalking, zedendelicten, frauduleuze faillissementen, vluchtmisdrijf… Maar  ook de overtredingen in het economisch recht, aansprakelijkheidsrecht, milieurecht, ruimtelijke ordening,.. kunnen strafrechtelijke vervolging met zich meebrengen.

Afhankelijk van de ernst van de misdrijven spreken we over overtredingen, wanbedrijven en misdaden. De kwalificatie hiervan bepaalt voor welke rechtbank de verdachte dient te verschijnen en welke de minimum- en maximumstraffen zijn.

Na de zaak met u besproken te hebben bereiden we uw verdediging voor, kijken we eventueel het strafdossier in op de rechtbank en bestuderen we het gerechtelijk dossier.
Indien van toepassing, bekijken we ook de verjaring, de mogelijkheid van alternatieve straffen zoals een werkstraf, cursussen,…

Ook indien u gehoord zal worden. Elke persoon heeft door de Salduz-wetgeving recht op vertrouwelijk voorafgaand overleg met een advocaat en een recht op bijstand door een advocaat tijdens het verhoor.

Uw advocaat strafrecht

Advocaat strafrecht nodig? Verdachten, veroordeelden en slachtoffers kunnen steeds een beroep doen op onze expertise inzake strafrecht.
Verhoren, burgerlijke partijstelling, raadkamer, het proces, de advocaten van advocatenkantoor Dullaers begeleiden u deskundig dankzij hun ervaring en expertise.

Vraag of Advies Omtrent Strafrecht nodig? Neem Contact Op

Voor dringende zaken kunt u ons bereiken via +32 11 37 63 09

Voeg bestanden toe (i.v.t) - Max 50 MB

Uw contactgegevens worden verwerkt volgens onze Privacy Policy afgestemd op de GDPR-wetgeving.